Bajta Zabava Kafetkanje Horoskop: April

Naključno iz intervjujev in kolumen

Intervju: Matej Praprotnik
Mitja Gruber, foto: Igor Ranc | Sreda, 04 Marec 2009
Matej Praprotnik "Na Radio Slovenija sem prišel preko avdicije. Zdaj vidim, da bi lahko tudi drugače, ampak tako vsaj nimam slabe vesti oziroma imam potrditev, da sem kader, za katerega Radio Slovenija meni, da je perspektiven."

Naključno poiskano iz Kšajtnih

Fotografski profil

Pasica
Horoskop: April PDF natisni E-pošta
Prispeval Sonja   
Nedelja, 03 April 2011 21:05Pomlad se je komaj pričela, pa nam je že postregla z lepimi, sončnimi dnevi. Kaj je lepšega, kot ležanje na soncu in razmišljanje o poletnem dopustu in prijetnih trenutkih nekje ob obali … no, do tja nas loči še nekaj mesecev, med drugim tudi pregovorno muhasti april. Pa poglejmo, kaj nam bo prinesel tokrat.

Horoskop - april 2011

OVEN: Kar naenkrat se vam bo zazdelo, da ne uživate življenja v takšni meri, kot bi ga lahko. Morda bo ta misel pretirana, a vam vseeno priporočam, da malce razmislite in si privoščite kakšen krajši oddih nekje stran od vsakdanjih skrbi. Koristil vam bo, prav tako vašemu odnosu s partnerjem.

BIK: Ta mesec bo stanje na vašem računu ugodno, zaradi česar bi bilo dobro tudi, da bi pričeli razmišljati o kakšnem dolgoročnem varčevalnem planu. Ni treba, da vse zapravite kar sproti. Malce več premišljenosti vam ne bo škodovalo. Bolje se boste počutili.

DVOJČKA: Zdravje se vam bo popravilo, zaradi česar boste tudi veliko boljše volje. Partner bo to z veseljem sprejel, skupaj bosta znala dobro izkoristiti skupni prosti čas. Malce bolj pa bodite ta mesec previdni v službi, saj bi vam nekdo rad škodoval.

RAK: Kar naprej se vas bo lotevala slaba volja, a jo boste s pomočjo najbližjih uspešno preganjali. Ni dobro, da se prepuščate negativnim občutkom, saj se stvari tako le kopičijo. Raje mislite pozitivne stvari in se z dobro voljo lotevajte svojih obveznosti. Lažje vam bo.

LEV: Nekdo vam bo dal zelo dragocen nasvet, za katerega sprva ne boste prepričani, če bi ga sploh jemali resno. A po kratkem premisleku vam bo postalo jasno, da vam lahko zares koristi. Zaobjemite idejo z obema rokama in videli boste, da je bilo vredno.

DEVICA: Ta mesec boste še posebej zdolgočaseni, nič vam ne bo ustrezalo, ne boste vedeli, kaj početi … kaj kmalu boste našli hobi, ki ga boste hitro vzljubili. Morda poskusite tokrat malo počasneje in previdneje, saj veste, da se hitro navdušite in kmalu pozabite. Bodite vztrajni.

TEHTNICA: Vaš partner vam bo pripravil presenečenje, ki vam bo vzelo sapo. Imeli boste slabo vest, saj veste, da ste zadnje čase bili kar nekajkrat brez pravega razloga jezni nanj in ste nanj stresali svojo slabo voljo. A nikar ne skrbite, partner vas ima zelo rad in sprejema tudi tiste manj lepe trenutke.

ŠKORPIJON: Srečni boste, saj boste uspeli najti ravnotežje med poklicnim in zasebnim življenjem, ki ste ga že dolgo iskali. Poskusite uživati na obeh področjih. Ta mesec se boste tudi odpravili na krajše potovanje, ki vam bo dalo nov zagon za delo.

STRELEC: Malce vam bo ponagajalo zdravje, a ne bo nič hujšega. Kljub temu malo bolj pazite nase, saj ste eden izmed tistih ljudi, ki ne mara biti pri miru – tako ste tudi neverjetno nesrečni, če morate kakšen dan odležati. Vitamini, sprehodi in dobra volja, pa bo vse v redu.

KOZOROG: Zaradi razpleta dogodkov ste si malce oddahnili, a vseeno je čas, da razmislite o svoji prihodnosti in naredite malo bolj dolgoročni plan. Pomanjkanje časa naj ne bo izgovor, saj se vedno najde čas za najpomembnejše stvari. Pripravite si plan prioritet in se zazrite v svoj vsakdan.

VODNAR: Postali ste precej neučakani, saj se vam zdi, da bi že moral priti trenutek, ko vam bodo priznali, da ste nekaj dobro naredili. Morda pa je čar ravno v tem, da vsi po tihem občudujejo vaše delo, vi pa to veste. Nikar se ne obremenjujte s pohvalami, pomembno je, da ste zadovoljni s svojim delom.

RIBI: Morda se vam zdi, da vam gre vse narobe, a ko boste gledali nazaj, boste videli, da stvari niso bile tako črne, kot so se zdele. Vzemite stvari takšne kot so in ne pustite, da vam kvarijo dobro počutje. Užijte sončne žarke in se nabijte s svojo energijo.

 

 

Zadnje objave na Bajti


images/stories/articles.jpg
Ponedeljek, 16 Maj 2016 20:07
kolegice.jpg
Torek, 10 November 2015 19:22
Natalija
Ponedeljek, 09 November 2015 11:15
risa_a5.jpg
Nedelja, 08 November 2015 10:51
TaborZdravihSol2015.jpg
Torek, 27 Oktober 2015 21:12
povabimmail.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:20
kks_logo.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:06
coverbringit.png
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 18:20
zborovske-mohorjan.jpg
Četrtek, 15 Oktober 2015 22:41

Naključno naštrikana proizvajalca smeha

Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti