Bajta Zabava Kafetkanje Jerice slava ne zanima

Naključno iz intervjujev in kolumen

»Bajta vas voli«
Lucija Kac | Torek, 12 Oktober 2010
Lucija Kac

"Banalnost takšnih sporočil očitno prepoznavajo tudi nekateri kandidati, saj smo lahko opazili tudi plakate, na katerih je pisalo »Ja, tudi mi smo za xy občino«.  Super sarkazem, duhovito, prijetno za videt, zapomljivo … a spet morda malo premalo za to, da pokažejo, da jim je mar za volivce."

Naključno poiskano iz Kšajtnih

Fotografski profil

Pasica
Jerice slava ne zanima PDF natisni E-pošta
Prispeval Lucija Kac, foto: Miro Majcen, Slovenija ima talent   
Torek, 17 Maj 2011 17:56

Jerica HaberJerica Haber, Korošica, ki živi na Primorskem in ki je navdušila v oddaji Slovenija ima talent, je za revijo Story povedala, da v Kopru živi osem let, in sicer odkar je tam pričela s študijem. Zdaj dokončuje študij na Fakulteti za management, poleg tega pa dela kot strokovna delavka v administraciji tamkajšnjega raziskovalnega centra. Jerica pravi, da je slava ne zanima, želi pa si imeti čim več nastopov, saj zelo rada poje. Z uvrstitvijo v junijsko finalno oddajo Slovenija ima talent, se ji bo želja bržkone uresničila.

Sandra Adam je nedavno v intervjuju za siol.net povedala, da je najverjetneje najbolj dragocen kos nakita, ki ga ima, krona najlepše Slovenke. Krono bo Sandra predala svoji naslednici že prihodnji mesec, zaradi česar, kot je povedala, je kar malo žalostna, čeprav se ji zdi prav, da dobi priložnost naslednje dekle. Sandra je v intervjuju tudi zaupala, da se ji zdi najlepša Slovenka Ivana Šundov, najlepša na svetu pa je po njenem mnenju fatalna Angelina Jolie.

V prihodnji sezoni alpskega smučanja bomo v slovenski reprezentanci pogrešili dva Korošca, in sicer Pavlija Čebulja, ki ga bo na mestu glavnega trenerja moške ekipe za tehnične discipline nadomestil Marko Jurjec, ter Aleša Gorzo, za katerega po mnenju Jurjeca v ekipi ni prostora. Gorza sicer še ni povedal, ali se bo podal na samostojno pot, pri Smučarski zvezi pa pravijo, da bo lahko ponovno prišel v ekipo, če se vrne med 45 najboljših na svetu. Se bo pa ekipi pridružil Mitja Kunc, ki bo soodgovoren za tehnične discipline moške ekipe.

Tina Maze je za revijo Story povedala, da se kljub temu, da večino časa preživi v smučarski opravi, rada uredi in pokaže svoje ženske čare. Kot je dejala, pri Lindsay Vonn med drugim občuduje tudi to, da na cilj pride vedno urejena in naličena. Kot pravi, je prav, da tudi smučarke pokažejo svoje čare.

Novi selektor slovenske košarkarske reprezentance Božidar Maljković je v pogovoru, ki je bil objavljen v časopisu Dnevnik, povedal, da je naša reprezentanca najšibkejša na trojki, saj imamo na krilu le Boštjana Nachbara. Ko je novinar ob tem komentiral, da tudi Boki ni najbolj zanesljive roke, je Maljković odvrnil, da bo morda ravno naslednje prvenstvo Bokijevo. Tako je tudi povedal, da ga bo uporabljal na položaju tri in štiri ter da bi lahko njegova vrhunska igra spremenila vse.

 

 

 

Zadnje objave na Bajti


images/stories/articles.jpg
Ponedeljek, 16 Maj 2016 20:07
kolegice.jpg
Torek, 10 November 2015 19:22
Natalija
Ponedeljek, 09 November 2015 11:15
risa_a5.jpg
Nedelja, 08 November 2015 10:51
TaborZdravihSol2015.jpg
Torek, 27 Oktober 2015 21:12
povabimmail.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:20
kks_logo.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:06
coverbringit.png
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 18:20
zborovske-mohorjan.jpg
Četrtek, 15 Oktober 2015 22:41

Naključno naštrikana proizvajalca smeha

Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti