Bajta Zabava Kafetkanje Jerica Haber še ni našla pravega

Naključno iz intervjujev in kolumen

Intervju: Marijan Kotnik
Jan Klančnik, foto: Mitja Gruber, AlPra design | Torek, 16 Februar 2010
Marijan Kotnik

"Marsikdo tega ne ve, a v začetku 90-ih smo v Sloveniji že imeli izdelan prototip električnega avtomobila, plod slovenskega znanja. Šlo je za predelan Renault 5. Tik pred začetkom izdelave serije 1000 »električnih petk« pa je Renault dogovor preklical."

Naključno poiskano iz Kšajtnih

Fotografski profil

Pasica
Jerica Haber še ni našla pravega PDF natisni E-pošta
Prispeval Lucija Kac, foto: NK Dravograd   
Torek, 31 Maj 2011 18:33

Jerica Haber, Korošica, ki je navdušila v oddaji Slovenija ima talent, je za revijo Lea povedala, da zaenkrat še ni našla prave ljubezni. Ob tem je dodala, da ima v glavi nek ideal moškega, pri čemer to ne pomeni, da točno takšnega išče. Bolj kot to, pravi, se predaja toku in verjame, da bo iskrica preskočila spontano in nepričakovano.

Robert Koren PamečeRobert Koren, kapetan slovenske nogometne reprezentance, je prejšnji teden obiskal  OŠ Pameče. Na obisku je otrokom povedal več o svoji življenjski poti, nad čimer so bili otroci navdušeni. Robert je izpostavil tudi izreden pomen šolanja in izobrazbe, mlade poslušalce pa je tudi pozval, da se ukvarjajo s športom. V kratkem bo obiskal tudi nekatere druge šole po Koroškem.

V preteklem tednu je Tina Maze v Ljubljani snemala reklamo za Hervis, v kateri bo nastopila skupaj s smučarjem Ivico Kostelićem. Hervis je sponzor Smučarske zveze Slovenije, tako da je Tina s tem nastopom izpolnila obvezo do zveze. Ekipa Tine Maze upa, da bo v prihajajoči sezoni dobila dovolj sredstev, da bo naša najboljša smučarka lahko konkurenčna v boju za veliki kristalni globus.

Petra Majdič je v nedavnem intervjuju, ki so ga izvedli na MMC Rtv Slo, povedala, da stava, ki sta jo s Tino Maze sklenili lani, še velja. Tako naj bi Petra in Tina enkrat res zamenjali vlogi in poskusili šport druge uspešne športnice – Tina bi tako tekla, Petra pa smučala. Kdaj se bo to zgodilo, se ne ve, saj, kot pravi Petra, se je potrebno zdaj prilagajati Tini, ki ima manj časa kot ona, ki je »upokojena«.

Irma Pavlinič Krebs, ministrica za javno upravo, je javno obsodila spot, ki se je v okviru predreferendumske kampanje vrtel na spletu. Gre za spot, v katerem Urša Čepin govori o pokojninski reformi. Kot je povedala Pavlinič Krebseva, zanj pred objavo ni vedela, se ji pa zdi, da je to žalitev za ženske in za sindikate.

Sandra Adam, aktualna Miss Slovenije, je tudi zelo pridna študentka, ki študira na Fakulteti za varnostne vede. Na svojem Facebook profilu je tako zapisala, da ji poleg vseh obveznosti uspeva dobivati tudi desetke na faksu.

 

Zadnje objave na Bajti


images/stories/articles.jpg
Ponedeljek, 16 Maj 2016 20:07
kolegice.jpg
Torek, 10 November 2015 19:22
Natalija
Ponedeljek, 09 November 2015 11:15
risa_a5.jpg
Nedelja, 08 November 2015 10:51
TaborZdravihSol2015.jpg
Torek, 27 Oktober 2015 21:12
povabimmail.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:20
kks_logo.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:06
coverbringit.png
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 18:20
zborovske-mohorjan.jpg
Četrtek, 15 Oktober 2015 22:41

Naključno naštrikana proizvajalca smeha

Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti