Bajta Zabava Kafetkanje Horoskop: Avgust

Naključno iz intervjujev in kolumen

Moralni poduki neke dame
Katja Martinčič | Nedelja, 31 Maj 2009
Katja Martinčič
"Ali si zvezan prav ali pa narobe, vmes ni prav veliko. Sploh pa takšni ljudje ne morejo imeti otrok. Že tako nas je malo, potem bomo pa izumrli, zaradi njih! Pa zaradi ciganov in šiptarjev. Gospa K., morda pa ljubezen ne bi smela biti stvar vzgoje, ampak domena čustev?"

Naključno poiskano iz Kšajtnih

Fotografski profil

Pasica
Horoskop: Avgust PDF natisni E-pošta
Prispeval Sonja   
Sreda, 03 Avgust 2011 19:10

Najprej sem vam dolžna opravičilo, ker julijskega horoskopa ni bilo. Naj povem, da sem si privoščila prav posebne počitnice, ki so mi dale toliko energije za naprej, da se prihodnjih mesecev nadvse veselim. Enako želim tudi vam.

Horoskop: Avgust 2011

OVEN: Avgustovski dnevi se vam bodo zdeli neznansko dolgi, zaradi česar boste večkrat slabe volje. Svetujem vam, da si najdete en zanimiv hobi, saj vam bo čas tako hitreje minil. Jesen bo še prekmalu tukaj.

BIK: Zdi se vam, da se kar ne morete pozdraviti, da se vam prehlad vleče že celo večnost. Najbolje bo, da malce izprežete, greste na dopust in se dokončno pozdravite. Sicer res ne boste imeli miru.

DVOJČEK: Ta mesec se vam bo kar smejalo, saj se vam bodo dogajale zelo pozitivne stvari. Delite svojo dobro voljo tudi s svojim partnerjem in zagotovo bo to eden izmed lepših mesecev to leto za vas.

RAK: V službi vam nekdo neprestano postavlja ovire na vašo pot – nikar ne pustite, da bi vas to spravljalo v slabo voljo. Izkažite se s svojim delom, oseba, ki vas hoče očrniti, pa se bo zagotovo prej kot slej osmešila.

LEV: Končno prihaja težko pričakovan dopust. Naredite načrt, kako boste dopust čim bolje izkoristili, sicer bo ponovno odbrzel mimo vas, vi pa boste razočarani nad njim. S partnerjem si privoščita kakšen dan povsem zase.

DEVICA: Čeprav se ni izšlo čisto po planu, ste lahko zadovoljni z rezultati vašega dela v zadnjih mesecih. V avgustu si boste predvsem nabirali moči za naprej, zaradi česar boste imeli tudi več časa zase. Izkoristite ga!

TEHTNICA: Zadnje tedne ste zelo obremenjeni s financami – poskusite narediti plan svojih izdatkov, saj boste tako veliko lažje nadzorovali svoje stroške. Če se odločate o varčevanju, je zagotovo pametno, da se posvetujete še z nekom.

ŠKORPIJON: Partner vas zadnje čase kar naprej lepo preseneča, zaradi česar imate kar malo slabo vest. Nikar se ne obremenjujte s tem, raje uživajte v lepih trenutkih v dvoje in pozabite na vse ostale skrbi.

STRELEC: Sprašujete se, če je zdaj pravi čas za nov korak v vaši karieri. Nikakor ne morete pričakovati, da vam bodo drugi dali odgovor na to vprašanje. Razmislite dobro, pretehtajte prednosti in slabosti in se odločite po svoji vesti.

KOZOROG: Zdi se vam, da dnevi kar bežijo mimo, vi pa nič pametnega ne naredite. Nikar se toliko ne obremenjujte s tem, raje si naredite kakšen konkreten plan, ki se ga potem tudi držite. Veliko bolj dobre volje boste v drugi polovici avgusta.

VODNAR: Včasih se sprašujete, če ste sploh še srečni v trenutni zvezi. Najbolje bo, da se s partnerjem odkrito pogovorita in tako prideta do konkretnih ukrepov za naprej. Iskrenost vam bo veliko prinesla.

RIBI: Kar naprej si želite nečesa novega, zaradi česar nemalokrat v slabo voljo spravite svojega partnerja. Poskusite se vsaj enkrat držati stvari, nad katero ste se navdušili. Morda boste ugotovili, da sčasoma stvari postanejo še boljše.

 

Zadnje objave na Bajti


images/stories/articles.jpg
Ponedeljek, 16 Maj 2016 20:07
kolegice.jpg
Torek, 10 November 2015 19:22
Natalija
Ponedeljek, 09 November 2015 11:15
risa_a5.jpg
Nedelja, 08 November 2015 10:51
TaborZdravihSol2015.jpg
Torek, 27 Oktober 2015 21:12
povabimmail.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:20
kks_logo.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:06
coverbringit.png
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 18:20
zborovske-mohorjan.jpg
Četrtek, 15 Oktober 2015 22:41

Naključno naštrikana proizvajalca smeha

Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti