Bajta Zabava Kafetkanje Horoskop: Junij

Naključno iz intervjujev in kolumen

Kako so marketinški guruji posilili planet
Igor Ranc | Ponedeljek, 14 Julij 2008
Igor Ranc "S tako imenovanim »product placementom« so v Rebelde več kot uspešno infiltrirali 220 različnih podjetij in njihove izdelke, glavni junaki so se pojavljali v oglasnih kampanjah velikih multi- nacionalk – Pepsi, Coca-cola, Fructis Garnier, Nestle, Nivea in drugi."

Naključno poiskano iz Kšajtnih

Fotografski profil

Pasica
Horoskop: Junij PDF natisni E-pošta
Prispeval Sonja   
Petek, 03 Junij 2011 12:49

Še nekaj tednov nas loči od prvega poletnega dne, dnevi pa so že tako lepi, da se počutimo, kot bi poletje že bilo tukaj. Kljub temu malce pazite na svoje zdravje, saj se v tem prehodnem obdobju sploh rado zgodi, da se nas loti kakšen prehlad. Želim vam sanjski junij.

Horoskop - junij 2011

OVEN: Komaj ste čakali, da bo prišel junij, zdaj pa ste že kar malo nervozni, ker se vaš dopust približuje. Nikar ne bodite tako nestrpni, saj boste kmalu uživali zaslužen počitek. Poskrbite, da boste do takrat vse uredili.

BIK: Nikar ne bodite tako občutljivi. Če je vaš partner kdaj slabe volje, morate razumeti, da ni jezen na vas – nudite mu podporo in bodite razumevajoči. V tem mesecu boste morali tudi malce stisniti pas, saj bodo prišli neki večji stroški.

DVOJČEK: Nikakor ne morete razumeti, zakaj vam nekdo neprestano laže. Najbolje bo, če boste pustili, da se bo sam ujel v lastno zanko. Spoznali boste, da ni vreden zaupanja, zaradi česar boste lažje šli naprej.

RAK: Čeprav ste prelomili obljubo, se vam bo izšlo po načrtih. Kljub temu vam priporočam, da razmislite o svojih dejanjih in se odločite, če res želite tako nadaljevati. Nekomu boste izredno težko razložili svoje stališče.

LEV: Vse se je izšlo tako kot ste želeli, a kljub temu ostaja nek grenak priokus. Morda potrebujete kakšen dan, da popolnoma odklopite in razmislite o tem, kako naprej. Bodite vztrajni, saj boste na koncu izredno veseli, da ste uspeli.

DEVICA: Morda je čas, da začnete razmišljati o naslednjih korakih – kar nekako odlašate in ne veste, kaj bi storili. Potrebovali boste veliko podpore partnerja, ampak, ko boste enkrat vedeli, kaj želite, vam nič ne bo stalo na poti.

TEHTNICA: Ta mesec vam bo malce ponagajalo zdravje. Čeprav boste hoteli kljub temu nadaljevati po načrtih, boste spoznali, da bo treba malce izpreči. Najbolje bo, če si zavestno vzamete nekaj dni samo za počitek, saj bodo sicer posledice resnejše.

ŠKORPIJON: Kmalu boste videli, da vaši napori niso bili zaman. Veseli boste, ko boste dobili potrditev, ki ste si jo dolgo želeli. Vaš partner se bo veselil z vami, zaradi česar bodo trenutki še toliko lepši. Užijte jih.

STRELEC: Nikakor ne morete pozabiti nekoga, ki ste ga pred nekaj časa spoznali. Morda bo najbolje, da ga poiščete in preverite, če je res takšen, kot si ga predstavljate. Ne imejte previsokih upov, da ne boste kasneje razočarani.

KOZOROG: Vaše počutje ta mesec bo odlično. Vse vam bo šlo dobro od rok, zaradi česar boste veliko bolj dobre volje. S partnerjem se boste izvrstno razumeli, tako da boste ves mesec kot bi hodili po oblakih. Izkoristite lepe trenutke.

VODNAR: Morda včasih ne vidite smisla v tem, kar počnete. Ampak naj to ne bo ovira na vaši poti, saj lahko na veliko stvari vplivate in jih sami napravite boljše. Bodite optimistični in upajte si. Saj veste, sanje se rade uresničijo.

RIBI: Čeprav vaše počutje zadnje čase izredno niha, boste v tem mesecu našli nekakšno ravnovesje, zaradi katerega se boste bolje počutili. Priporočam vam, da partnerju zaupate svoje tegobe in mu dovolite, da vam da kakšen nasvet. Lažje bo.

 

Zadnje objave na Bajti


images/stories/articles.jpg
Ponedeljek, 16 Maj 2016 20:07
kolegice.jpg
Torek, 10 November 2015 19:22
Natalija
Ponedeljek, 09 November 2015 11:15
risa_a5.jpg
Nedelja, 08 November 2015 10:51
TaborZdravihSol2015.jpg
Torek, 27 Oktober 2015 21:12
povabimmail.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:20
kks_logo.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:06
coverbringit.png
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 18:20
zborovske-mohorjan.jpg
Četrtek, 15 Oktober 2015 22:41

Naključno naštrikana proizvajalca smeha

Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti