Bajta Zabava Kafetkanje Horoskop: Maj

Naključno iz intervjujev in kolumen

Moški se ne rodi, moški šele postane!
Nina Meh | Torek, 08 Marec 2011
Nina Meh

"Gre za emancipacijski klic po osvoboditvi! Vsi si zaslužimo spoštovanje in vsi si zaslužimo priložnost. Feminizem ne pomeni samo emancipacije žensk, temveč hkrati pomeni emancipacijo moških."

Naključno poiskano iz Kšajtnih

Fotografski profil

Pasica
Horoskop: Maj PDF natisni E-pošta
Prispeval Sonja   
Ponedeljek, 02 Maj 2011 18:04

Upajmo, da bo začetek maja kaj lepši kot zadnji dnevi v aprilu ... tole nesramno grdo vreme resnično ne pripomore k dobri volji. Na srečo pa vemo, da je sonček le kakšen oblak stran in nas bo kmalu spet razveselil s svojo prisotnostjo. Maj bo prinesel veliko presenečenj.

Horoskop: Maj 2011

OVEN: V tem mesecu vam bo preglavice povzročal nekdo v vaši službi. Nikar se preveč ne obremenjujte s tem, saj je očitno, da vam le zavida. Izkažite se, zdaj je vaša priložnost, da pokažete nadrejenim, da brez vas ne bi zmogli.

BIK: Ta mesec vam bo malce ponagajalo zdravje. Najbolje bo, če boste malo poležali, saj se bo sicer samo prenašalo iz meseca v mesec. Je že res, da ste večino časa hiperaktivni, a včasih je potrebno malce počiti in si nabrati nove energije.

DVOJČEK: Podali se boste na zaslužen dopust, ki vam bo dal moči za nove izzive, ki prihajajo v poletju. Najbolje bo, če boste popolnoma odklopili in pozabili na vsakdanje skrbi. Vzemite s sabo nekoga, ki vam veliko pomeni in imeli se boste še posebej lepo.

RAK: Popolnoma vam je postalo vseeno za nekoga, za katerega se je izkazalo, da vam bolj škodi kot koristi. Zelo dobro se boste počutili, tako kot že dolgo ne. Verjemite, da boste srečali še veliko ljudi, za katere boste lahko rekli, da so vredni vašega zaupanja.

LEV: Tako komaj čakate poletje, da vas ti deževni dnevi resnično morijo. Ne pustite, da vam povzročajo preveč slabe volje, saj bo kmalu spet sonce in spet boste polni energije. Pred poletjem vas čaka še kar nekaj prelomnih korakov, bodite potrpežljivi.

DEVICA: April je kar švignil mimo, pa sploh veste ne, kaj ste počeli. Čas je, da si pripravite konkretnejši plan in spravite svoje življenje spet v red. Kar priznajte, da malo pogrešate dneve, ko ste imeli točno določen urnik – najdite si hobi in si zapolnite čas.

TEHTNICA: Prepričani ste, da ste storili vse, kar je bilo v vaših močeh. Sami veste, ali je bilo dovolj ali ne – vendar, zdaj ne morete več kaj storiti. Sprejmite zadeve takšne kot so in se čim manj obremenjujte s tem. Izkazalo se bo, da je bilo tako še najboljše.

ŠKORPIJON: Prvi letošnji dopust je bil tako enkraten, da ga kar ne morete pozabiti. Vendar, treba bo nehati sanjariti in spet trdneje poprijeti za delo. Ob tem naj vam bo v tolažbo to, da glavni dopusti šele pridejo. Srečni boste.

STRELEC: Morda ne vidite smisla v početju vašega partnerja, a ena ključnih vaših vlog v partnerski zvezi je, da ga podprete. Svetujte mu previdno in pazite, da ne poteptate njegovih ciljev. To bi vam lahko zelo zameril. Bodite strpni!

KOZOROG: Včasih se sprašujete, kam gre vaše življenje. Nikar ne bodite preveč filozofski, temveč raziščite področja, ki vas zanimajo, in se strumno podajte v nove vode. Z vašo energijo, znanjem in samozavestjo vam bo zagotovo uspelo.

VODNAR: Tokrat bodo vaše finance naravnost cvetele. Skušnjava, da bi vse zapravili naenkrat, bo še kako velika, a nikar se ji ne predajte. Razmislite, kaj si resnično želite in o čem sanjate že dalj časa in si privoščite nekaj, kar vas bo dolgoročneje osrečilo.

RIBI: Nikakor ne morete pozabiti, da vam ni uspelo doseči cilja, ki ste si ga zastavili. Nikar se preveč ne sekirajte, saj boste kaj kmalu našli novo priložnost, ki vas bo vodila po novi poti. Skupaj s partnerjem boste spoznali, kaj je res pomembno.

 

 

Zadnje objave na Bajti


images/stories/articles.jpg
Ponedeljek, 16 Maj 2016 20:07
kolegice.jpg
Torek, 10 November 2015 19:22
Natalija
Ponedeljek, 09 November 2015 11:15
risa_a5.jpg
Nedelja, 08 November 2015 10:51
TaborZdravihSol2015.jpg
Torek, 27 Oktober 2015 21:12
povabimmail.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:20
kks_logo.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:06
coverbringit.png
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 18:20
zborovske-mohorjan.jpg
Četrtek, 15 Oktober 2015 22:41

Naključno naštrikana proizvajalca smeha

Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti