Bajta Zabava Kafetkanje Tina že na snegu

Naključno iz intervjujev in kolumen

Neumnost: za tiste s pronicljivim umom
Nina Meh | Nedelja, 19 April 2009
Nina Meh
"Če prikimavamo enako- pravnosti in enakovrednosti slehernega dihajočega na Zemlji, potem je predstava o tem, kaj je neumnost, družbena konstrukcija vsake posamezne družbe in njenega splošnega, zdravorazumskega ali logičnega prepričanja."

Naključno poiskano iz Kšajtnih

Fotografski profil

Pasica
Tina že na snegu PDF natisni E-pošta
Prispeval Lucija Kac   
Ponedeljek, 25 Julij 2011 18:37

Tina MazeTina Maze je že pričela s pripravami na novo smučarsko sezono. Tako je nekaj treningov že opravila v Švici, zdaj pa jo čakajo priprave v Južni Ameriki. Tina, ki na svojem blogu redno objavlja, kaže dobro voljo in predvsem veliko predanosti novim izzivom.

Jerica Haber, ki jo je večina ljudi spoznala kot finalistko šova Slovenija ima talent, se v poletnih dneh pospešeno pripravlja na jesensko glasbeno turnejo. S svojo ekipo tako pridno vadijo za koncerte v živo, ki jih planirajo za jesen. Kot je povedala, zaradi tega ni časa za pravi dopust, bo pa kljub temu našla čas za kak krajši oddih.

Korošica Mirjam Tratnik, ki se je pred leti slekla za slovensko izdajo priljubljene moške revije Playboy, je tokrat svoje talente razkrila kot nastopajoča v videospotu slovenjgraškega harmonikaša, ki se imenuje Cola Harmonikaš. Le-ta je za revijo Lea povedal, da je Mirjam pokazala privlačnost in smisel za igro.

Kot smo lahko brali pred nekaj časa, sta slovenska smučarka Tina Maze in hrvaški smučar Ivica Kostelić skupaj posnela oglas za športno trgovino Hervis. Ob tem sta oba vrhunska smučarja poudarila, da je smučanje veliko lažje kot snemanje oglasov. Tina pa je na svojem blogu tudi zapisala, da ji je bilo v čast snemati z Ivico ter da se tudi sicer veseli delati s Kostelići, saj se vedno kaj novega nauči.

Zdaj že bivša Miss Slovenije, Sandra Adam, je za revijo Lea povedala, da je lani prvič potovala z letalom, saj raje odide v kraje, ki so dosegljivi z avtom. Kljub temu, je dodala, si želi videti Pariz, Tunizijo in nekoč tudi Kanarske otoke.

Včeraj se je v Šanghaju pričel plavalni del svetovnega prvenstva v vodnih športih. Na prvenstvu je že prvi dan nastopil tudi Damir Dugonjič, ki pa mu tokrat ni uspelo priti v polfinale. V svojem nastopu na 100m prsno je namreč zasedel 33. mesto, za polfinalom pa zaostal več kot pol minute.

 

Zadnje objave na Bajti


images/stories/articles.jpg
Ponedeljek, 16 Maj 2016 20:07
kolegice.jpg
Torek, 10 November 2015 19:22
Natalija
Ponedeljek, 09 November 2015 11:15
risa_a5.jpg
Nedelja, 08 November 2015 10:51
TaborZdravihSol2015.jpg
Torek, 27 Oktober 2015 21:12
povabimmail.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:20
kks_logo.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:06
coverbringit.png
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 18:20
zborovske-mohorjan.jpg
Četrtek, 15 Oktober 2015 22:41

Naključno naštrikana proizvajalca smeha

Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti