Bajta PR' NAS KULtura Jazz abonma na Koroškem
Jazz abonma na Koroškem PDF natisni E-pošta
Prispeval Uredništvo Bajte   
Sreda, 08 Oktober 2008 16:41

Na spletnem mestu www.bajta.si/jazz bo od danes naprej na voljo spletna stran z vsemi informacijami glede prvega jazz abonmaja na Koroškem. Od danes naprej so na voljo tudi vstopnice

Jazz abonma na Koroškem

Na posebnem spletnem mestu boste tako našli vse informacije o izvajalcih – razširjeni opisi nastopajočih bodo objavljeni takoj, ko jih bo zagotovil organizator, hkrati pa boste lahko iz ene spletne strani dostopali do člankov in fotogalerij objavljenih v Bajtinem albumu.

Jazz abonma izhaja iz več kot uspešnih Jazz delavnic oziroma Jazz jam sessionov (prvi se je zgodil 22.3.2007). V Kompleks so organizatorji v slabih dveh letih uspeli privabiti vrsto odličnih glasbenikov – krona uspešnega dela pa je bil kar dvakrat razprodan koncert britanske legende Georgieja Famea.

Jazz abonma je tako logična nadgradnja dosedanjega dela na področju jazzovske ponudbe na Koroškem, ki s svojo kvaliteto dosega večje centre – Ljubljano, Maribor in Novo mesto. Skupaj z organizatorji vas torej vabimo k ogledu spletne strani in čimprejšnjem nakupu abonmajskih vstopnic. Vstopnice bodo na voljo tudi za posamezne koncerte.

 

POVEZAVA DO VSEH INFORMACIJ

 

Najbolj brano iz KULture

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti