Bajta PR' NAS KULtura Mega 'MEGA ŽUR' 2015 (FOTO)
Mega 'MEGA ŽUR' 2015 (FOTO) PDF natisni E-pošta
Prispeval Slavica Klančnik   
Petek, 29 Maj 2015 17:43

Tako, kot že mnoga leta do sedaj, smo z našo prireditvijo MEGA ŽUR napolnili športno dvorano pri OŠ Prežihovega Voranca Ravne na Koroškem.

Bilo je v četrtek, 21. 5. 2015. Zopet smo bili praznovalci. 10 let zabave, plesa,  folklornih nastopov, petja, modnih revij, humorističnih in tematskih iger naših otrok in mladostnikov, pa nepozabnih pevskih nastopov gostov: Damjana Ziha, Adija Smolarja, Nastje Gabor, Lucije Štrekelj, Luke Perneka, Dejana Dimca, Adrijane Kamnik in številnih gostujočih pevcev (naših bivših učencev) preteklih Mega žurov …  je bera delovanja naše tradicionalne prireditve Mega žur.

10 mega žur

Vedno je bilo zabavno, adrenalinsko, popolno.

Posebna zahvala gre timu, ki se je vsa leta izjemno prizadeval za prekrasne prireditve. Le-te so veliko prispevale k boljšemu počutju naših otrok in mladostnikov, pa nas delavcev šole ter naših staršev in rejnikov ter vseh, ki prestopajo prag naše šole- Zdrave šole.

KTV Ravne je vse to dogajanje ujela na kamero in mu dala nesmrtnost. Svoj prispevek  pa so dodali tudi naši fotografi s Foto studiem Ocepek na čelu in vsakokratni nesebični pomoči. Pa mnogoterim donatorjem in sponzorjem, ki so bodisi prispevali v Šolski sklad ali za prireditev MŽ in nam tako pomagali, da smo lahko pomagali tudi mi. Vedno nam je prisluhnilo in nas podpiralo tudi vodstvo ter nas na ta način spodbujalo h kreiranju in ustvarjanju nepozabnih prireditev.

Verjamemo in vemo, da smo opravili veliko delo in nanj smo zelo ponosni.

Naj  končam z besedami Williama Shakespearja, ki je zapisal:

"Svojo krono nosimo v srcu, ne na glavi; ni pokrita z diamanti in je nevidna:  pravimo ji zadovoljstvo. To je krona, ki je bila kraljem redkokdaj dana. "

MEGA ŽUR 2015

TIM ZA PRIPRAVO PRIREDITVE
Slavica Klančnik: vodja, idejna zasnova prireditve, scenografija (vezno besedilo); Stanislav Osojnik: pomoč in podpora vodstva;  Aleksandra Knez: plesne skupine;  Tanja Krivec- pevci in pevski zbor;  Alijana Tertinek: scena (idejna zasnova) in izdelava ob pomoči Simone Grabner, Nine Vidovič, Aleksandre Slatinšek Mlakar. Katja Štern: vabila za starše in goste;

Andreja Keber, Marija Mirnik, Janja Čebulj: izdelava priponk za vse nastopajoče in predstavitev prvošolcev ; Marija Mirnik, Simona Grabner in Nina Vidovič: Izbor fotografij Mega žurov,  izdelava plakatov in razstava; Helena Ošlovnik: računalniška pomoč; Toni Ramšak: tehnična pomoč pri pripravi prostora za nastopajoče ter  pripravi scene.

POSAMEZNE TOČKE SO PRIPRAVILI:  1.razred- Marija Mirnik, Andreja Keber in Janja Čebulj; 2.  in  3. razred - Katja Štern in Jasna Bezjak Završnik;  4. in 5. razred - Milena Sinanovič in Tanja Mavrel; 5. razred - Tanja Krivec,  Alojzija Haložan in Zvonka Kavšak;  Folklorni nastop s harmonikarji: Tanja Mavrel .

DONATORJI IN SPONZORJI:

Interdiskont d.o.o. Ravne; Trgovina in zastopstvo SVAN - Anton Svečko s.p.;  Salus d.o.o.;
Bell d.o.o. ;  Rok Divjak s.p.; Ivan Gomilšek, s.p.;  Foto studio Ocepek;  KTV Ravne; Portal Bajta.si .

GOSTI:

Lucija Štrekelj in Dejan Dimec  (FAUŠ DUR), Adrijana Kamnik, Gaja Mlakar, Lenče Nikolova in Beli levčki, Baletna skupina Galine Čajke, Luka Ocepek, Skupina Glasbene šole Ravne - 'Jazzisti.'


Galerija 1

(Foto: Foto studio Ocepek)

Galerija 2

(Foto: Nives Kasper Mrdavšič)

 

Najbolj brano iz KULture

Bajtin referendum

Ste danes dobre volje?
 
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti