Bajta Zabava StreetFashionKoroška StreetFashionKoroška: Jure

Naključno iz intervjujev in kolumen

Bleferendum?
Jan Klančnik | Ponedeljek, 23 Junij 2008
Jan Klančnik Včerajšnji referendum je postregel z do sedaj najnižjo udeležbo v samostojni Sloveniji. Kje gre iskati vzroke? V slabi informiranosti volilcev? Gre za nezaupnico vladi ob nerodno zastavljenemu referendumu? Kaj pomenijo rezultati za prihodnost pokrajinske zakonodaje in kaj za Koroško?

Naključno poiskano iz Kšajtnih

Fotografski profil

Pasica
StreetFashionKoroška: Jure PDF natisni E-pošta
Prispeval Teja Sedovšek, foto: Robert Sedovšek   
Nedelja, 11 December 2011 22:23

Jure

Zopet je bila situacija, da sem ujela lepotca, nato pa sem vsaj uro sedela za računalnikom, ter le z težavo naredila selekcijo fotografij zgolj na dve. Jure namreč na vseh zgleda odlično. Da pa ne pozabim, se moram zopet zahvaliti za pomoč Robertu, saj je le-ta ujel današnjega StreetFashionKorošca v svoj objektiv.

Jure na fotografiji nosi majico G-star, srajco Scotch & Soda, Pepe Jeans hlače in pa čevlje znamke Dr. Martens, za katere pravi, da je sicer skeptičen, če so še ''v modi'', ampak se v njih preveč dobro počuti, da bi jih lahko dal stran.

Glede na to, da dela kot prevajalec nemščine in angleščine, kot asistent prevodoslovja na filozofski fakulteti, pravi, da se raje oblači preprosto, urbano, moderno, kar pa lahko opazimo tudi na fotografijah. Načeloma nosi bolj casual look, se pa na veliko izogiba športnemu stilu, za kar predvidevam, da ga povsem razumemo. Všeč mu je to, da ljudje vložijo nek trud v svoj outfit, da je le-ta premišljen, četudi nosijo bolj ''messy'' look. Zanimivo se mu zdi, kako nekaj na hitro izgleda ''messy'', medtem ko si to pogledamo pobližje, ugotovimo, da je bil to verjetno dobro načrtovan outfit. Pri čemer se zopet moram tudi sama strinjati.

Pravi, da ima raje temnejše barve, še posebej modro, v omari pa sem ter tja najdemo tudi kakšen kos rdeče barve. Od blagovnih znamk preferira Bench, Scotch & Soda, Superdry in Pepe Jeans. Po navadi kupuje v trgovinah Kastner & Öhler, Emporium, Maxi, sem pa tja pa zaide tudi v Namo.

Jure
''You only live once, but if you do it right, once is enough.''

 

Zadnje objave na Bajti


images/stories/articles.jpg
Ponedeljek, 16 Maj 2016 20:07
kolegice.jpg
Torek, 10 November 2015 19:22
Natalija
Ponedeljek, 09 November 2015 11:15
risa_a5.jpg
Nedelja, 08 November 2015 10:51
TaborZdravihSol2015.jpg
Torek, 27 Oktober 2015 21:12
povabimmail.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:20
kks_logo.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:06
coverbringit.png
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 18:20
zborovske-mohorjan.jpg
Četrtek, 15 Oktober 2015 22:41
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti