Bajta Zabava StreetFashionKoroška StreetFashionKoroška: Robert

Naključno iz intervjujev in kolumen

Kako smo se učili demokracije
Igor Ranc | Nedelja, 09 Januar 2011
Igor Ranc
"Realnost je takšna. KKŠ se v svojem delovanju do sedaj ne more ravno pohvaliti z demokratičnostjo zaradi svojega famoznega statuta, ki onemogoča kandidaturo za predsednika slehernemu študentu."

Naključno poiskano iz Kšajtnih

Fotografski profil

Pasica
StreetFashionKoroška: Robert PDF natisni E-pošta
Prispeval Teja Sedovšek   
Nedelja, 29 Januar 2012 21:13

Robert

Pa imamo novega StreetFashionista, ki je spet eden izmed tistih fantov, ki natančno vedo, kaj nosijo in zakaj nosijo ravno to. Nisem mogla mimo tega, da ne bi opazila, kako smo med drugimi to že omenili za Matijo ter Jureta. Zanimivo pa je to, da so vsi trije naši fashionisti iz iste generacije. Hm ... je bilo takrat mogoče kaj modnega v zraku?

Kakorkoli že, tukaj imam Roberta, ki je med drugimi učitelj medijskega oblikovanja na Srednji medijski in grafični šoli Ljubljana, razvijalec spletnih vsebin, doktorski študent, lepotec, fant z obilico humorja in nenazadnje moj brat, kateremu ''težim'' vsaj po petkrat na dan. Pa še bi lahko naštevali.

Na dan, ko sem ga ujela v svoj objektiv, je imel oblečeno Calvin Klein jakno, Marc O'Polo blazer, brezrokavnik ter šal Ralph Lauren, Paul Smith srajco, kravato iste blagovne znamke, Hugo Boss hlače, čevlje Loake ter čepico Rikoma. Če pa gremo še v detajle, katere opazimo pri drugi fotografiji, za katero mimogrede, je bila ujeta popolnoma naključno in se ni moglo iziti drugače, kot pa da bi mi takoj postala všeč, lahko opazimo vsekakor zanimiv (malce ''odštekan'') vzorec nogavic (Paul Smith) ter klasično moško uro (Emporio Armani).

Robert ima vsekakor bolj eleganten izgled. Klasičen, a še vedno mladostniško moderen, katerega težko spregledamo ter za katerega bi mogoče celo lahko rekli, da spominja (ali pa je to zaradi čepice?) na ''british look''.

Sam zase pravi, da so mu všeč urejeni ljudje, saj ima rad stil urejenosti, ki pa mora biti podprt z različnimi malenkostnimi detajli ter vzorci. Sam svojega stila ne želi opredeljevati ali kakor koli omejevati, ker pravi, ''da je življenje prekratko, da bi nosili samo ene čevlje''.

Po navadi kupuje v trgovinah, ki imajo neko svojo prepoznavnost in zanimivo zgodovino. V te najraje zahaja, kadar potuje, ker pravi, da si po tem oblačila bolj zapomni. Stvari naroča tudi preko interneta (asos.com), v Sloveniji ponavadi zahaja v Galerijo Emporium, kadar potuje pa ne more mimo Paul Smith, House of Fraser ter Raulph Lauren.

Robert
"continuously learning passionately curious enthusiast"

 

Zadnje objave na Bajti


images/stories/articles.jpg
Ponedeljek, 16 Maj 2016 20:07
kolegice.jpg
Torek, 10 November 2015 19:22
Natalija
Ponedeljek, 09 November 2015 11:15
risa_a5.jpg
Nedelja, 08 November 2015 10:51
TaborZdravihSol2015.jpg
Torek, 27 Oktober 2015 21:12
povabimmail.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:20
kks_logo.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:06
coverbringit.png
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 18:20
zborovske-mohorjan.jpg
Četrtek, 15 Oktober 2015 22:41
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti