Bajta Zabava StreetFashionKoroška StreetFashionKoroška: Teja

Naključno iz intervjujev in kolumen

Pomisleki
Nina Retko | Ponedeljek, 06 April 2009
Nina Retko
"Prijateljstva štejem kot odličja, ki mi jih je življenje pripelo na gola prsa. Sicer krvavim, od igle in vsega, a sem ponosna, ker nosim tako žlahtno priznanje, zarjavelo, propadlo, a častno."

Naključno poiskano iz Kšajtnih

Fotografski profil

Pasica
StreetFashionKoroška: Teja PDF natisni E-pošta
Prispeval Teja Sedovšek   
Ponedeljek, 09 Januar 2012 10:37

Teja

Teja. Prva spremljevalka miss Universe Slovenije 2007, Miss Koroške 2008, aktualna Lepa soseda, moja aktualna soseda v Ljubljani, moja soimenjakinja, aktivna (ter uspešna!) na področju piar-ja, očarljiva, karizmatična, prijazna in še bi lahko naštevala.

Teja nima zgolj enega stila oblačenja, katerega bi konstantno ''furala'', kar je tudi logično, glede na to, na koliko področjih je aktivna. Kadar gre za lepotne izbore, so seveda v prvi vrsti obleke, ki so zato primerne, medtem ko ima pri delu na festivalih raje preprostejša in udobna oblačila, da se v njih počuti sproščeno ter da lahko dobro opravlja svoje delo. Delo piarovke opravlja predvsem v glasbeni industriji, torej za različne skupine, med drugimi tudi za Korošici Evil Eve in Jerico Haber, ter različne dogodke. Najbolj pa pravi, da uživa v delu stage managerke.

Na dan, ko sem jo ujela, je imela na sebi jakno in torbo iz trgovine Kik, hlače Stradivarius ter čevlje Deichmann. Teja pravi, da pozimi prevladuje predvsem črna barva, kar lahko opazimo tudi na fotografijah in kar je meni osebno bolj pri srcu, medtem ko se poleti rada poslužuje tudi bolj pisanih barv. V toplih mesecih namreč rada eksperimentira, saj je med drugim to tudi njen najljubši čas, predvsem zaradi različnih glasbenih festivalov, med katerimi ji je najbolj pri srcu Schengenfest.

Rada nosi jopice na kapuce, široke hlače (čeprav osebno menim, da je skorajda greh zakrivati tako lepe noge s širokimi hlačami), oprijete majice, od čevljev pa se najraje poslužuje škornjev, katerih parov ima doma kar precej (kar sem se uspela prepričati na lastne oči), ter čevljev, kot jih vidimo na fotografiji. Teja pravi, da se zadnje čase odreka pretiranemu nakupovanju, saj se ji dogaja, da le še redko najde kaj po svojem okusu. Če pa le zaide v trgovine, pa po navadi kupuje v Kik, Tally Weijl, New Yorker.

Teja
"Life consists not in holding good cards but in playing those you hold well.« (Josh Billings)

 

Zadnje objave na Bajti


images/stories/articles.jpg
Ponedeljek, 16 Maj 2016 20:07
kolegice.jpg
Torek, 10 November 2015 19:22
Natalija
Ponedeljek, 09 November 2015 11:15
risa_a5.jpg
Nedelja, 08 November 2015 10:51
TaborZdravihSol2015.jpg
Torek, 27 Oktober 2015 21:12
povabimmail.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:20
kks_logo.jpg
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 19:06
coverbringit.png
Ponedeljek, 19 Oktober 2015 18:20
zborovske-mohorjan.jpg
Četrtek, 15 Oktober 2015 22:41
Vse pravice pridržane Pravno obvestilo O Bajti in avtorjih Uredništvo Oglaševanje F.A.Q Vaše nastavitve zasebnosti